Menu

IMG 3885 2

Waarom zou je voor Ledverlichting kiezen terwijl TL-lampen qua prijs niet moeten onderdoen. Na twee kleine accidentjes met TL-lampen was dit een persoonlijke keuze. Daarnaast zou led-verlichting langer meegaan dan een TL-lamp. 

Lees meer...

KPF Zeller 11

KPF-Zeller is één van de zovele merken die een rollentestbank voor locomotieven aanbieden. Vooral de eenvoudige constructie, de eenvoudige bediening, en de relatief lage prijs vallen op. Reden genoeg om de rollenbank aan kleine test te onderwerpen. 

Lees meer...

Het industriebekken in en rond de Belgische stad Charleroi heeft op de landkaart van België steeds een zeer speciale plaats ingenomen. In haar gloriedagen kende de Waalse regio 'Le Centre' een grote welvaart. Het is in deze omgeving dat de modelbaan van Mini Train Expo in Blankenberge opgesteld stond.

Lees meer...

Voor 2014 worden niet minder dan drie nieuwe Bolle Neuzen van de NMBS aangekondigd. NMJ is als eerste klaar met haar versie. Eerder heeft NMJ hetzelfde model in metaal uitgebracht. Nu is het een model in kunststof. We zijn benieuwd wat NMJ hiervan maakt.

Lees meer...